Veerkrachtig & verbindend!

Activiteiten

Welzijn Bloemendaal organiseert allerlei activiteiten op het gebied van recreatie, creativiteit, bewegingen en ontmoetingen voor verschillende doelgroepen, ongeacht de leeftijd. Voor de organisatie en uitvoering van deze activiteiten en projecten werken wij voornamelijk met vrijwilligers.

Corona
De overheidsmaatregelen omtrent corona maken het onzeker of onze activiteiten het komende seizoen allemaal kunnen doorgaan. Noodgedwongen moeten we een slag om de arm houden. Als de anderhalvemetersamenleving de nieuwe werkelijkheid wordt, hebben wij het maximum aantal deelnemers vermeld bij de cursussen/activiteiten die meerdere lessen hebben.
Ook kunnen wij op dit ogenblik geen bijeenkomsten organiseren met grote groepen bij Welzijn Bloemendaal. Wanneer dit weer mogelijk is kunnen we nu nog niet zeggen, we houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. De sociaal cultureel werkers van Welzijn Bloemendaal houden u op de hoogte welke activiteiten wel doorgaan en met hoeveel personen. Als u op één van onze locaties bent verwachten we dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt en u thuis blijft bij corona gerelateerde klachten. Op al onze locaties staat desinfectie en wij schudden geen handen.Activiteitenoverzicht: