Veerkrachtig & verbindend!

Cultuur & Uitgaan

Open eettafels
Bij onze open eettafels en restaurantdagen geniet u in het gezelschap van andere dorpsgenoten van een gezonde en smakelijke maaltijd. Onze open eettafels en restaurantdagen vormen ook een uitkomst als koken u niet meer zo gemakkelijk afgaat. Bent u 55 jaar of ouder, dan kunt u aanschuiven bij onze diners. I.v.m. corona vinden de open eettafels anders plaats dan normaal. U kunt voor meer informatie contact opnemen met ons via 023-5250366. Klik hier om u aan te melden. 

Wereldse maaltijd (deze activiteit is voorlopig afgelast)
De laatste vrijdagavond van de maand is het echt genieten met andere gasten van een heerlijk driegangen menu met gerechten uit landen zoals Syrië, Thailand, India, Pakistan of Oezbekistan. Vanwege het succes van dit diner is aanmelden verplicht en pas mogelijk vanaf de 10de van de maand. Klik hier om u aan te melden.

Lunch en film Bloemendaal (deze activiteit is voorlopig afgelast)
Al enkele jaren een geslaagde combi, eerst genieten van een lunch en daarna van een mooie film. Wij draaien van september 2020 t/m april 2021. Klik hier om u aan te melden. 

Films in Vogelenzang (deze activiteit is voorlopig afgelast)
Een filmmiddag bijwonen in Vogelenzang? Dat kan elke tweede maandag van de maand, van oktober tot en met maart.

Kopje koffie (deze activiteit is voorlopig afgelast)
Gezellig met uw dorpsgenoten bijpraten onder het genot van een heerlijk kopje koffie? De koffie staat elke dinsdagochtend in De Voghelsanck voor u klaar.

Restaurantdag Voghelsanck (deze activiteit is voorlopig afgelast)
Elke vrijdag kunt u mee eten in De Voghelsanck. De maaltijd wordt rond 12.30 uur geserveerd. Onze gastvrouwen en gastheren ontvangen u graag. Kosten: € 8,50 inclusief koffie/thee

Kopje koffie in de Voghelsanck (deze activiteit is voorlopig afgelast)
Gezellig met uw dorpsgenoten bijpraten onder het genot van een heerlijk kopje koffie? De koffie staat elke dinsdagochtend voor u klaar. Kosten: € 1,25.

Koffie-ochtend Bennebroek
Gezellig met uw dorpsgenoten bijpraten onder het genot van een heerlijk kopje koffie? De koffie staat op elke 1e en 3e donderdagochtend van de maand om 10.00 uur voor u klaar op onze locatie aan de Kerklaan 6 in Bennebroek. In verband met de corona maatregelen is aanmelden verplicht. U kunt tussen 9-12 uur bellen naar tel: 023-584 53 00.