Veerkrachtig & verbindend!

Vervoer op Maat

In verband met corona houden we nog steeds de richtlijnen van het RIVM aan. U kunt uw rit aanvragen op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur. Wij rijden nog beperkt met onze chauffeurs voor het vervoer op maat.

* We vervoeren personen alleen voor noodzakelijke ritten (denk aan ziekenhuis, tandarts, fysio)

* U dient een mondkapje te dragen als u vervoerd wilt worden. Dit houdt in dat u deze altijd bij u dient te hebben en te gebruiken tijdens uw rit.

* Was regelmatig uw handen.

* Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

* Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.

* Schud geen handen.

* Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

* Blijf thuis als u verkoudheidsklachten hebt.

* We rijden één passagier per rit met de auto of 2 passagiers uit één huishouden. U neemt op de achterbank plaats. Tenzij anders is besproken met de chauffeur.

* De passagier moet zelf in- en uit kunnen stappen, op de bank plaatsnemen die de chauffeur u aanwijst en zelf uw gordel om kunnen doen.

* Na elke rit maakt de chauffeur de handgrepen, gordelklem, stuur en dergelijke schoon met desinfecterend middel en/of desinfecterende schoonmaakdoekjes.

Kosten
Betaling van de ritten gebeurt bij de chauffeurs via een speciale strippenkaart. Deze is verkrijgbaar op onze locaties. Het vervoer van Welzijn Bloemendaal heeft geen winstoogmerk en de prijzen zijn uitsluitend om de kosten te dekken.

Rit aanvragen
Wilt u een rit aanvragen? (tot twee werkdagen van tevoren bij voorkeur eerder van 09.00 – 12.00 uur) of wilt u meer informatie over onze vervoersdienst? Bel dan met telefoonnummer 023-525 03 66.