Educatief

Lees hieronder meer over ons educatieve aanbod.

Voor meer informatie of aanmelden klikt u op de titel van de activiteit.

Cursus iPad voor beginners
Meer en meer mensen ontdekken de kracht van de iPad. U leert op eenvoudige wijze hoe u de iPad kunt gebruiken. Hoe maak ik een internetverbinding? Hoe gebruik ik de agenda, e-mail en hoe installeer ik nieuwe apps? U kunt alleen meedoen als u in het bezit bent van een iPad (geen andere tablet). De cursus vindt plaats in Bennebroek of Bloemendaal. Klik hier om u aan te melden.

Leeskringen

Het leenstelsel en de boekensteun
Houdt u ook zo van lezen? Beide leeskringen komen eens in de 6 weken samen. U praat met andere Bloemendalers over een boeiend boek dat u hebt gelezen. De Boekensteun komt op dinsdagochtend samen en Het Leenstelsel op woensdagochtend. Kosten: € 20,- per jaar. Klik hier om u aan te melden voor Het Leenstelsel. Klik hier om u aan te melden voor De Boekensteun.

Zwerfboeken
U kunt uw eigen gelezen boeken inleveren, andere boeken uit de kast meenemen of ruilen. Aan u de keus en het is helemaal gratis! De zwerfboekenkasten staan in Bloemendaal en Vogelenzang.

Welzijn Bloemendaal: Noord, Bloemendaalseweg 125, Bloemendaal
Boekenspot in De Paradijsvogel: Henk Lensenlaan 1, Vogelenzang
De Voghelsanck: Teylingerweg 75, Vogelenzang (ma-wo-do open)

In het kader van ‘Vogelenzang leest’ staan er zes zwerfboekenkastjes met kinderboeken. Deze vormen samen de minibieb Vogelenzang. Ze staan in particuliere tuinen en bij Ontmoetingscentrum de Voghelsanck en de Coop supermarkt.