Veerkrachtig & verbindend!

Creatief

DIT SEIZOEN MAKEN WE EEN VERVOLG MET ONZE SUCCESVOLLE ACTIVITEITEN ALS KLEDING MAKEN, TEKENEN EN AQUARELLEREN. DIT SEIZOEN BIEDEN WIJ ALS NIEUWE ACTIVITEIT TEKENEN EN SCHILDEREN OP LOCATIE AAN. LAAT UW CREATIEVE GEEST ZIJN GANG GAAN!

Tekenen en aquarelleren (voor beginners en gevorderden)
Het leren zien is een belangrijk thema tijdens deze cursus. U zult ontdekken dat u veel plezier kunt beleven aan het schilderen en tekenen en u daarin verder kunt ontwikkelen. We gaan in op de kleurenleer, het perspectief en de schaduwwerking. Tevens verdiepen we ons in diverse kunststromingen, zoals het impressionisme en de Japanse techniek sumi-e. Klik hier om u aan te melden.

Portret en model tekenen en schilderen
Natasja Rietdijk geeft aanwijzingen bij het maken van een goede modelschets en een gelijkend portret. Er wordt aandacht besteed aan restvorm, plasticiteit, kleurgebruik en gebruik van het vlak. U kunt werken met houtskool, pastelkrijt, acryl- of aquarelverf, op papier of doek. Klik hier om u aan te melden.

Tekenen en schilderen op locatie
Bij het tekenen en schilderen op locatie trekken we erop uit in de omgeving van Bloemendaal met een schetsboek of veldezel. Onderwerpen zijn architectuur, een tuin of park, een terrasje, een perron met wachtende mensen, een uitzicht of doorkijkje uit het lokaal. Geschikte kleding en een thermoskan met thee of koffie houden ons warm en bij slecht weer zoeken we een overdekte plek op. Klik hier om u aan te melden.

Breien & haken
Ontspannen breien en haken en ook nog eens voor een goed doel! Loop een keer binnen bij onze gezellige brei- en haakclub:

Bloemendaal
Wanneer: elke maandag 14.00-16.00 uur
Kosten: € 1,50 incl. koffie/thee

Bennebroek
Wanneer: 1e en 3e maandag vd maand. (oktober 2018 t/m mei 2019)
Kosten: € 1,50 incl. koffie/thee