Veerkrachtig & verbindend!

Creatief

Breien en haken
Ontspannen breien en haken en ook nog eens voor een goed doel! Loop een keer binnen bij onze gezellige breien haakclub in Bloemendaal of Bennebroek. Klik hier voor meer informatie over breien in Bennebroek.  Klik hier voor meer informatie voor breien in Bloemendaal. 

Handwerkcafé Deze activiteit is voorlopig afgelast ivm corona. 
Vindt u het ook gezellig om samen met anderen te handwerken? Kom dan naar het handwerkcafé in De Voghelsanck en neem uw eigen product mee. Er wordt tijdens het handwerkcafé geen les gegeven maar samen handwerken is leuker dan alleen en er kan tijdens het handwerken gezellig een praatje worden gemaakt. Iedereen van jong tot oud is welkom. Elke woensdag tussen 09:30-11:30 uur. Kosten: € 1,-

Tekenen en botanisch schilderen (max. 8 deelnemers)
Houdt u van tekenen en bent u een liefhebber van bloemen en planten en hebt u deze altijd al eens willen vastleggen op papier of doek? In deze cursus leert u een combinatie van tekenen en het stapsgewijs weergeven van een bloem of plant met haar specifieke kenmerken. We beginnen met een tekening waarna we vervolgens zo natuurgetrouw mogelijk de plant en haar bloeiwijze schilderen. Er wordt gewerkt met levend materiaal en de techniek om zo realistisch mogelijk te werken staat in deze cursus centraal. Klik hier om u aan te melden.

Tekenen en schilderen op locatie (max. 8 deelnemers)
Bij het tekenen en schilderen op locatie trekken we erop uit in de omgeving van Bloemendaal met een schetsboek of veldezel. Onderwerpen zijn een tuin of park, een terrasje, een perron met wachtende mensen, een uitzicht of doorkijkje. Geschikte kleding houdt ons warm of beschermt tegen de zon. Bij slecht weer zoeken we een overdekte plek op. Klik hier om u aan te melden.