Creatief

Haken, breien en naaien is weer helemaal terug van weggeweest. U kunt langskomen bij onze brei- en haakclub of u kunt samen met uw kind een naaiworkshop volgen! Houd verder onze website in de gaten betreffende de activiteiten voor jong en oud.

Breien & haken
Ontspannen breien en haken en ook nog eens voor een goed doel! Loop een keer binnen bij onze gezellige breien haakclub in Bennebroek of Bloemendaal.  Klik hier om u aan te melden.

De ontdekmix Bennebroek
In Bennebroek zijn wij samen met de Hartekampgroep, IKC (Individueel Kind Centrum Franciscus), Stichting Amie/SHDH en de bibliotheek Zuid-Kennemerland een samenwerking aangegaan om met elkaar een maatschappelijke kern te vormen. Komt u ook gezellig een keer langs bij de activiteiten die worden georganiseerd voor alle inwoners van Bennebroek?

Maart 2018:        Pannenkoekdag
Juni 2018:            Franciscusdag
Juli 2018:             Musical bezoek

De Ontdekplek Vogelenzang
Vogelenzang heeft een ontdekplek in basisschool de Paradijsvogel! Inwoners van iedere leeftijd ontdekken er samen steeds weer iets nieuws. De ontdekplek heeft als missie ‘ontdekking, verbinding en ontmoeting’. De leesmix is gratis. De kosten voor de bakmix bedragen € 2,50 p.p. per keer.

Leesmix
Twee leerlingen uit groep 8 van basisschool de Paradijsvogel lezen voor in het ontmoetingscentrum De Voghelsanck, om de week op woensdag van 10.30 t/m 11.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Bakmix
Iedere keer een ander bakrecept. Drie kinderen en drie volwassenen bakken samen een lekkernij en eten die daarna heerlijk op. Elke laatste woensdag van de maand.  Klik hier om u aan te melden.