EVENEMENTEN

Jaarmarkt
Zaterdag 1 september 2018 loopt heel Bloemendaal uit voor de traditionele jaarmarkt. Natuurlijk zijn wij de hele dag met onze kraam van de partij. Komt u ook even langs? Voor een praatje of voor informatie over ons jaarprogramma, onze nieuwe activiteiten, WonenPlus of voor de mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan

Dag van de Ouderen
Maandag 1 oktober 2018 staat in het teken van de Nationale Dag van de Ouderen. Een dag waarop Welzijn Bloemendaal zoals ieder jaar alle oudere Bloemendalers een leuke middag aanbiedt, in samenwerking met de ouderenorganisaties. U bent van harte welkom op deze gezellige, feestelijke en gratis bijeenkomst in het Dorpshuis Vogelenzang. Hoogtepunt van het programma: een mini musical “Als de Wester kon spreken” door Living History Kennemerland. Als u wilt komen graag aanmelden voor 10 september 2018.

NLdoet
Het Oranje Fonds organiseert elk jaar NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Op 9 maart 2019 zal Welzijn Bloemendaal meedoen aan NLdoet.

Nationale Pannenkoekendag 2019
Nationale Pannenkoekdag is een landelijke happening die dit seizoen op 22 maart 2019 plaats vindt. Het is de dag waarop kinderen van IKC de Paradijsvogel in Vogelenzang, IKC de Franciscus in Bennebroek en de kinderen van de Bornwaterschool in Bloemendaal pannenkoeken bakken voor alle pannenkoekliefhebbers uit de buurt!