Veerkrachtig & verbindend!

Fittest

Op zaterdag 15 mei 2021 organiseert SportSupport de Fittest in Bennebroek. Deze gratis Fittest is voor alle inwoners uit de gemeente Bloemendaal met de leeftijd 65+ en wordt in samenwerking met Fysiopraktijk Bennebroek georganiseerd.

Door mee te doen aan de Fittest leert u meer over uw fitheid en krijgt u, indien nodig, een adviesgesprek met een van de aanwezige fysiotherapeuten. Ook is er een diëtiste aanwezig en wordt er een Beweegmarkt georganiseerd, waarop u het sport- en beweegaanbod uit de omgeving kunt bekijken. Gezien de omstandigheden zijn er een aantal aanbieders fysiek aanwezig, verder zullen wij flyers en folders met informatie over activiteiten in de omgeving klaarleggen.

De Fittest zal verlopen volgens alle COVID-19 maatregelen. Zo zullen de deelnemers niet met elkaar in contact komen, verlopen de testen op gepaste afstand en hanteert Fysiotherapie Bennebroek de huidige COVID-19 maatregelen met betrekking tot de locatie.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar fittestbloemendaal@sportsupport.nl, of door buurtsportcoach Pascalle te bellen op: 023 – 3037 258. Vermeld bij de aanmelding uw naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en uw voorkeur voor een tijdstip: voorkeur ochtend, voorkeur middag of geen voorkeur. 

Aanmelden kan tot maandag 10 mei 2021. Vol = vol!

Waar en wanneer?
Datum: Zaterdag 15 mei 2021, van 9.00 tot 17.00 uur (uitsluitend op afspraak)
Locatie: Fysiotherapie Bennebroek, Akonietenlaan 4, 2121 TR Bennebroek