Veerkrachtig & verbindend!

Ontmoetingsgroep Bloemenstroom

Ontmoetingsgroep Bloemenstroom is de leukste plek voor ouderen in Bloemendaal!

Een plek voor mensen die kwetsbaar en/of vergeetachtig zijn èn voor hun familie en vrienden. We ondernemen samen van alles, zodat iedereen zo lang en prettig mogelijk thuis kan blijven wonen. Bij de Ontmoetingsgroep lopen zorg en welzijn als vanzelfsprekend in elkaar over. Kwaliteit van leven staat voorop en deelnemers worden beschouwd als waardevol om wie zij zijn.

Ieder mens is uniek
Bij de Ontmoetingsgroep gaan we ‘anders’ om met kwetsbaarheid en vergeetachtigheid. We doen het samen: met de deelnemers, professionals, familie, vrijwilligers en stagiaires creëren we een vrolijke en actieve sfeer en kijken we vooral naar wat er nog wel kan.

Doe alsof u thuis bent
Bij de Ontmoetingsgroep hoeft niets en kan bijna alles. Het is een unieke kans, geen ‘eindstation’ zoals regelmatig gedacht wordt. We zeggen vaak: “Doe alsof u thuis bent”. U mag altijd uzelf zijn en u telt nog steeds helemaal mee. Het is de veilige haven waar u uw (mogelijke) verwarring en zorgen even kunt vergeten. Daarnaast staan bewegen en ‘het in beweging zijn’ hoog in het vaandel.

Bloemenstroom is een samenwerking tussen Welzijn Bloemendaal en Zorgbalans.

 

Locatie en openingstijden
De Bloemenstroom is gelegen aan de Bloemendaalseweg 123a in Bloemendaal en is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend.

Informatie en aanmelden
Voor aanmelden, verdere informatie of vragen kunt u contact opnemen met:

Zorgbalans, Mireille Oosterhof
023-891 8918 of bloemenstroom@zorgbalans.nl

Welzijn Bloemendaal, Hetty van der Vegt
023-525 03 66 of hetty@welzijnbloemendaal.nl

foto OC Bloemenstroom Welzijn Bloemendaal