Veerkrachtig & verbindend!

Pannenkoekendag Bennebroek en Vogelenzang

Twee rondes pannenkoeken eten in Bennebroek

Afgelopen vrijdag 16 Maart was het Landelijke Pannenkoekendag en in Bennebroek was deze dag een heel groot succes!

In zes huizen en op de RAAK van de Hartekampgroep bakten de kinderen uit groep 8 van IKC de Franciscus zeker wel 250 Pannenkoeken. Ondertussen wisten de deelnemers van de RAAK de aula van hen om te toveren tot een waar restaurant voor 60 gasten. Om 10.30 uur werden de buurtbewoners en peuters van IKC de Francuscus ontvangen voor het pannenkoekeneten. Het was zo’n succes, dat er na de eerste ronde werd gewisseld en nog eens 40 kinderen en volwassenen konden smullen van de Pannenkoeken. Volgend jaar zeker weer!

De allereerste keer Pannenkoekendag in Vogelenzang

Wat een heerlijk succes! In IKC de Paradijsvogel zijn negen leerlingen uit groep 7 heel hard aan het pannenkoeken bakken geslagen! Op 16 Maart hebben zij hun best gedaan de Ontdekplekruimte in school om te toveren tot een waar restaurant en met succes! Iedereen in het dorp was uitgenodigd, de peuters van Les Petits, de jongeren van de Zebrazorg en de buurtbewoners hebben gesmuld van heerlijke pannenkoeken en een hele gezellig samen zijn. Chapeau!

pannenkoekendag Welzijn Bloemendaal 2018 pannenkoekendag Welzijn Bloemendaal 2018 pannenkoekendag Welzijn Bloemendaal 2018 pannenkoekendag Welzijn Bloemendaal 2018