Veerkrachtig & verbindend!

Professionele website – Welzijn Bloemendaal vernieuwd online

14 maart 2013
Samen met de inwoners, op basis van hun eigen kracht, wil Welzijn Bloemendaal een optimaal welzijn realiseren. Ieders wensen en behoeften staan daarbij centraal. Welzijn Bloemendaal vernieuwd daarom ook op het internet, waar een interactief platform voor vrijwilligers en inwoners is gecreëerd.
Welzijn Bloemendaal koos voor de oplossing van Active Collective, een firma gespecialiseerd in het realiseren van crossmediale oplossingen voor omvangrijke organisaties. Zij lanceerden www.welzijnbloemendaal.nl, een grafisch én technisch hoogstandje. Niet alleen dankzij het design, maar ook dankzij het grote gebruiksgemak voor bezoekers én vrijwilligers. Vanzelfsprekend is de website geoptimaliseerd voor verschillende apparaten, zodat er zelf mobiel ingeschreven kan worden op activiteiten. En dankzij het ‘responsive design’ wordt de website prachtig weergegeven op zowel desktops, laptops, tablets als smartphones.

Koppeling RegiAct Online

De techniek achter de website is modern en van hoog niveau. Active Collective koppelde de verschillende technieken en systemen naadloos aan elkaar. Dit stelt Welzijn Bloemendaal in staat om gemakkelijk haar eigen activiteiten in de applicatie RegiAct Online (AdSysCo) aan te passen en op de website te publiceren. Het is direct zichtbaar wie zich aanmeldde, wanneer en op welke activiteit.

Geprikkeld door deze mogelijkheden?
Neem contact met op met Active Collective via de website, bel naar
+31(0)8 7001 8099 of stuur een e-mailbericht.

Mediapartners:
RMM Communication