Veerkrachtig & verbindend!

Vrijwilligers voor het Odensehuis Overveen gezocht:

Sinds maart 2019 is het Odensehuis Overveen geopend. Iedere maandagmiddag van 12.30 tot 16.00 is het Odensehuis Overveen open. Dit is een ontmoetingsplek in Overveen waar een ieder welkom is om zijn of haar talent in te zetten. Het is een groot succes.

Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die graag met mensen met lichte dementie samen een fijne middag doorbrengen. Per maand bedenken we met elkaar een mooi programma. Ieders bijdrage wordt daarin graag verwerkt. Het Odensehuis heeft het karakter van een inloophuis, waar bezoekers op hun eigen tijd kunnen aanschuiven en vetrekken. Het heeft ook een informatiefunctie voor mensen met (een vermoeden van) dementie en hun naasten. Er is (zorg) geen indicatie nodig.

Om even een indruk te geven. Er worden lezingen gegeven, literatuur besproken, creatieve workshops gegeven, jeu de boules gespeeld en muziek opgevoerd. Heb je zin in een mooi gesprek of ben je liever praktisch bezig door een helpende hand te bieden neem dan graag contact met ons op.

Maaike Slierings, Coördinator Odensehuis Overveen 06 12450935/ maaike@welzijnbloemendaal.nl of met Jony Meekel vrijwilligers coördinator 06-12772698 / jony@welzijnbloemendaal.nl