Veerkrachtig & verbindend!

Wenskaarten Odensehuis

In deze tijd van ‘contact op afstand’ blijken we gelukkig al vaak aan elkaar te denken. Na contact met ouderen van het Odensehuis Overveen, maar ook daarbuiten werd duidelijk dat iedereen blij is met steun en aandacht, maar ook graag daarvoor wil bedanken. Eva Jorritsma (keramist en beeldhouwer, 88 jaar en deelnemer van het Odensehuis Overveen) stuurde ons bijvoorbeeld een zelf getekend bedankkaartje voor de bloemen en die vonden we zo leuk dat we haar gevraagd hebben er meer te maken. Die hebben we laten drukken en de kaarten hieronder zijn het resultaat!
Voor € 7,50 heb je een set van 5 kaarten incl. envelop welke je kan versturen naar een kwetsbaar iemand in de buurt die niet zomaar naar buiten kan.

De kaarten zijn te bestellen via een mail naar maaike@welzijnbloemendaal.nl, vermeld het aantal setjes dat je wilt bestellen en je naam en adres. Ter bevestiging krijg je een mail met het rekeningnummer van Welzijn Bloemendaal om zo de kosten te voldoen.
De opbrengst is om de kosten te dekken, de rest komt ten goede aan acties voor de deelnemers van het Odensehuis Overveen.