Spring naar content

Diensten van WonenPlus

Als abonnee van WonenPlus krijgt u korting bij het afnemen van een dienst bij onderstaande bedrijven. Ook hebben wij een aantal vrijwilligers die klusjes of computer problemen aan huis komen oplossen. Daarnaast krijgt u als abonnee 10% korting op workshops en cursussen van Welzijn Bloemendaal.

Een aanvraag voor een dienst dient, i.v.m. de korting, via WonenPlus Bloemendaal te worden aangevraagd. Dit kan door te bellen naar 023-5250366 van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-12:00 uur of een mail te sturen naar wonenplus@welzijnbloemendaal.nl

Let op: informeer altijd zelf voor een prijsopgave bij de dienstverlener. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. WonenPlus is hier namelijk niet aansprakelijk voor.

Klussen door vrijwilligers
Vrijwilligers worden ingezet voor kleine klussen in huis zoals een plank ophangen, lamp vervangen of het instellen van uw tv.

Klussen door bedrijven
Abonnees van WonenPlus krijgen 10% korting op arbeidsloon en materiaal en betalen geen voorrijkosten aan onderstaande schilder- en onderhoudsbedrijven:
Ripperda Vastgoedbehoud BV (schilder/behanger)
Jan Fictoor (schilder/behanger alleen binnenshuis)
Bouwbedrijf Plevier
R.O.S. Klusbedrijf (10% korting op arbeidsloon)

Beweging
Een vrijblijvende proeftraining bij fit20 Bloemendaal, Heemstede of Hillegom, de eerste maand trainen gratis en 25% korting op het inschrijfgeld a 59,- euro. Zie fit20 abonnementen en prijzen – www.fit20.nl voor meer informatie over de abonnementsvormen.

Tuinonderhoud
Tuinwerkzaamheden door erkende hoveniers:
De Bie Groen (Koppel hoveniers inclusief transport € 63,90 (excl BTW) per uur / Hovenier inclusief transport € 32,- (excl BTW) per uur). Deze bedragen zijn exclusief kosten als reistijd, gebruik van machines en stortkosten.
Tuin Totaal (7,5% korting op de eindfactuur)

Tuinhulp
Lichte tuinwerkzaamheden uitgevoerd door een student. Een tuinstudent heeft u vanaf € 10,- per uur.

Huishoudelijke hulp
WonenPlus bemiddelt bij het aanvragen van een vaste hulp die flexibel inzetbaar is. Een huishoudelijke hulp via WonenPlus heeft u vanaf € 10,- per uur. Een indicatie is niet nodig! De hulpen zijn voornamelijk studenten. WonenPlus heeft een intakegesprek met de hulp en deze dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) af te geven.

LET OP: op dit moment is er weinig tot geen aanbod van huishoudelijke hulpen en tuinhulpen. Dit is een bekend probleem in de regio en helaas hebben wij daar ook geen invloed op. Wij kunnen u wel op de wachtlijst plaatsen maar het kan enkele maanden duren voordat u aan de beurt bent.

Kapper aan huis Tessa Styling. Knippen € 19,- meer prijzen zijn bij ons op te vragen.

Mobella
Mobella is actief met thuiskappers en mobiele pedicures in meer dan 1000 plaatsen waaronder de gemeente Bloemendaal.

Voor het knippen geldt een kwaliteitseis van 4 jaar. De prijs is afhankelijk van de vraag. Standaard knippen 65+ kost €20,50

Als lid van WonenPlus krijgt u 10% korting op de pedicureDe prijzen met 10% korting:

Pedicure: basisbehandeling €39,70
Risicovoet: €43,00


Computerondersteuning door bedrijven
Studentaanhuis.nl (lidmaatschap voor abonnees € 6,-  voor het eerste jaar, € 7,- per kwartier en € 9,- voorfietskosten).

Computerondersteuning door vrijwilligers
Wij hebben een aantal vrijwilligers die u bij eenvoudige computervragen kunnen helpen.

De interieurdirigent Anton Smit
Advies op interieurgebied en adviezen bij verkoop of verhuur van uw huis om ze zo optimaal mogelijk te presenteren. Abonnees krijgen 10% korting.
Ook biedt Anton Smit via veiligheidshulpmiddelen.nl hulp bij valpreventie, veiligheids- en zorghulpmiddelen. Abonnees krijgen 10% korting.

Opruimcoach/ordenen administratie
Berg&Bosch biedt oplossingen voor een geordende administratie, een opgeruimd huis of een vloeiend lopende verhuizing. Abonnees krijgen 12,5% korting.

Audicien Oorwerk
Een afspraak voor een gehoortest. Abonnees krijgen 1 jaar gratis batterijen en een schoonmaakset.

Intraplus
Dakgotenreiniging/ glazenwassers/ schoonmaakbedrijf/ schilderwerk/ ontruiming
€ 32,- per uur (afhankelijk van situatie), geen voorrijkosten

Loodgieter/elektricien Centragas van Galen
Voor uw elektra, loodgieterswerk en centrale verwarming. Abonnees krijgen 10% korting op arbeidsloon en materiaal en betalen geen voorrijkosten.

Onderhoud en verkoop witgoedapparatuur
Witgoed Hans de Lange  (rekent minimale kosten, gemiddeld voor abonnees 25% korting)

Schoorsteenveger Fa. Gerrits
Abonnees krijgen 10% korting op arbeidsloon en betalen geen voorrijkosten.

Verhuisbedrijf Snijders
Abonnees krijgen 5% korting.

Slenders wasserij en stomerij
10% korting op de totaalprijs. Aanlevering wasgoed vanaf 5 kilo (minimaal een volle vuilniszak) voor € 6,50 per kilogram zoals; ondergoed, sokken, pyjama’s, nachtjaponnen, T-shirts, bh’s, pantykousen, handdoeken, beddengoed, hoezen, slopen, dekbedden, theedoeken en pannenlappen. Voor bovenkleding zoals; overhemden, blouses, truien en wasbare (spijker)broeken betaalt u apart extra € 3,75 per kledingstuk. De bezorgkosten zijn € 6,95.

Mondhygiënist Nanette Zegelaar
Nanette, ambulant mondhygiënist, heeft als doel de mondzorg van o.a. ouderen te verbeteren. Een ‘ongezonde mond’ kan risico’s met zich meebrengen voor de gehele gezondheid. Buiten het feit dat bij mondproblemen het eten moeizamer gaat kan ontstoken tandvlees bijvoorbeeld leiden tot uitval van tanden en een slechte adem. Bij diabetespatiënten kan het tot ontregeling van de suikerspiegel leiden. Als schadelijke bacteriën in de bloedbaan terecht komen kunnen ze ontstekingen op andere plekken in het lichaam veroorzaken’. Abonnees van WonenPlus krijgen 25% korting op een eerste, vrijblijvend consult. Behandelingen worden overigens ook vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door ziektekostenverzekeraars. Het consult kan zo nodig ook bij mensen thuis plaatsvinden.

Michael Bruijn Coaching & Mentoring Psycho Analyse
Heeft u vragen waar u zelf niet uit komt? Dat kan met werk of privé situatie te maken hebben, of misschien wel met allebei.
Michael Bruijn biedt een luisterend oor en helpt inzicht te krijgen op wie u werkelijk bent, wat u werkelijk bezig houdt en wat u werkelijk wilt. Via methoden zoals de bewezen effectieve, analytische psychologie van Carl Jung helpt Michael uw echte zelf en uw echte drijfveren op het spoor te komen.
Daarmee krijgt u nieuw gereedschap in handen om te kunnen zijn wie u bent en maakt u keuzes in het leven die beter bij u passen. Abonnees van WonenPlus krijgen een vrijblijvende kennismakingssessie van € 35,- of 3 sessies voor € 90,-.

Financieel advies

Voor financiële vraagstukken die meer aandacht vereisen dan onze vrijwilligers kunnen bieden is het mogelijk om een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur van Van Ooijen in te plannen. De kosten hiervan bedragen € 250,= (ex. btw).
Bij ingewikkelde zaken die langer tijd vergen vindt advisering plaats op declaratiebasis tegen een vast uurtarief afhankelijk van het fiscaal vraagstuk. Daarnaast kan Van Ooijen Accountants en Belastingadviseurs voor elke situatie de aangifte inkomstenbelasting verzorgen tegen vaste tarieven. Ook voor fiscale vragen over schenken of verzorgen van aangiften erfbelasting kunt u bij dit kantoor terecht.

  • Wijzigingen in ons dienstenaanbod en kortingen onder voorbehoud.