Spring naar content

Introductie Welzijn Bloemendaal

Samen met de inwoners, op basis van hun eigen kracht, wil Welzijn Bloemendaal een optimaal welzijn realiseren. Ieders wensen en behoeften staan daarbij centraal.

Voor jong en oud
Kinderen en jongeren kunnen hun talenten ontwikkelen en krijgen de gelegenheid elkaar te ontmoeten via de activiteiten van het jongerenwerk. Volwassenen en senioren kunnen ondersteuning krijgen om beperkingen in het dagelijks functioneren op te heffen. Ze blijven hierdoor meedoen in de samenleving.

Door het ouder worden of door een handicap kan de mobiliteit verminderen en kunnen contacten wegvallen. Juist dan is het fijn om een goed en onafhankelijk advies te krijgen van onze cliëntenondersteuners en ouderenadviseurs. Zij kunnen u helpen met het vinden van een oplossing en eventueel doorverwijzen naar andere instanties.

Activiteiten: sportief, boeiend en creatief
Ook kunt u bij ons terecht voor een gevarieerd programma met educatieve, culturele en sportieve activiteiten en voor vervoer van en naar huis. Heeft u hulp in uw huis of tuin nodig, word dan abonnee van WonenPlus!

Onze medewerkers hebben veel kennis in huis en een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners. Samen met een groot aantal vrijwilligers kunnen wij u op heel veel manieren van dienst zijn!

ANBI

Sinds 2012 heeft Welzijn Bloemendaal de ANBI status. Klik hier om te lezen wat dit inhoudt en hoe u schenkingen kunt doen.

Jaarverslagen

Klik hier om onze jaarverslagen te lezen.

Jaarrekeningen

Klik hier om onze jaarrekeningen in te zien.

Strategisch beleidsplan

Klik hier om het strategisch beleidsplan te lezen.

Privacy statement

Klik hier om ons privacy statement te lezen.

Klachtenreglement

Klik hier om over ons klachten reglement te lezen.

Onze Partners

Klik hier om over onze partners te lezen.

Reglement vrijwilligersraad

De vrijwilligersraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van de vrijwilligers. Hij vertegenwoordigt de vrijwilligers van de organisatie en de besluitvormingsprocessen van de organisatie met betrekking tot het vrijwilligerswerk. Klik hier om het reglement te lezen.