Spring naar content

Sport- en Beweegfestival 13 juli

🎉 Kom naar het allereerste Sport- en Beweegfestival in Bennebroek! 🎉

Op zaterdag 13 juli 2024 is het zover: het eerste Sport- en Beweegfestival op het prachtige terrein van de Hartekamp in Heemstede! Dit evenement is een geweldig initiatief van dorpscoördinatie Welzijn & Zorg Bennebroek, samen met SportSupport Kennemerland, Welzijn Bloemendaal, GGZ Ingeest, De Hartekampgroep, Wij Thuis in Heemstede, Bibliotheek Zuid-Kennemerland en Kennemerhart Oppeppers. Dankzij de steun van de gemeenten Bloemendaal en Heemstede belooft het een fantastische dag te worden voor iedereen.

Wat kun je verwachten? 🌟 Het festival is een mooie gelegenheid om kennis te maken met allerlei sporten, bewegingen, muziek en dans. Tussen 12:00 en 17:00 uur zijn er maximaal 25 kramen waar sportverenigingen en welzijnsorganisaties laten zien wat ze in huis hebben. Denk aan bubble voetbal, stormbanen, hockey, honkbal, cognitieve fitness, dansvoorstellingen en nog veel meer!

Er zijn ook leuke activiteiten zoals tai-chi, yoga en een smoothiefiets waar je je eigen smoothie kunt mixen terwijl je fietst. Voor de jongere bezoekers is er bijvoorbeeld een springkussen en schminken.

Voor wie is het? 🏃‍♀️🧘‍♂️🧒👵 Dit festival is voor iedereen! Of je nu jong of oud bent, sportief of juist op zoek naar iets nieuws om te proberen, er is voor elk wat wils. Het doel is om samen een gezellige en actieve dag te beleven, nieuwe mensen te ontmoeten en misschien zelfs een nieuwe hobby te ontdekken.

📅 Datum en tijd: Zaterdag 13 juli 2024, van 12:00 tot 17:00 uur 📍 Locatie: Terrein van de Hartekamp in Heemstede 🎟️ Toegang: Gratis

Hoe kom je er? 🚶‍♀️🚴‍♂️ Je kunt het festivalterrein bereiken via verschillende ingangen. Als je met de auto komt, kun je parkeren op het terrein naast de Hartekamp. Het grote parkeerterrein is gereserveerd voor personeel en bezoekers van de Hartekamp, dus we raden aan om lopend of met de fiets te komen. Er zijn vrijwilligers aanwezig om je te helpen met het parkeren en de weg te wijzen.

Eten en drinken 🍔🚚 Op het terrein staan een of twee foodtrucks waar je terecht kunt voor hapjes en drankjes (geen alcohol). Ook is het paviljoen open voor horeca.

Bijzondere gasten 🎤 Burgemeester Ankie Broekers-Knol van Bloemendaal en Wethouder Sam Meerhoff van Heemstede zullen het festival officieel openen.

Kom je ook? Het Sport- en Beweegfestival wordt een dag vol sport, beweging en plezier. Dus neem je familie, vrienden en buren mee en kom genieten van deze eerste editie. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

We zien je graag op 13 juli! 🎉

#SportFestival #BeweegFestival #Bennebroek #Heemstede #Gezondheid #Plezier #IedereenWelkom #SportenBewegen