Spring naar content

Dorpscoördinator Bianca Stam

Mijn naam is Bianca Stam en ik ben de dorpscoördinator van Bennebroek en Vogelenzang. Vanuit mijn sociale en maatschappelijke betrokkenheid vind ik het leuk om mensen vanuit ieder zijn eigen kracht en talent mee te laten doen. Mijn passie is om inwoners, initiatieven en organisaties met elkaar in verbinding te brengen.

Graag ontmoet ik mensen uit Vogelenzang om hun verhalen, ideeën en vraagstukken op het gebied van Welzijn & Zorg te horen. Vervolgens probeer ik de verbinding te leggen tussen de verschillende partijen om zo tot een mooie uitwerking van het idee of met de oplossing van het vraagstuk te komen.

Heeft u een idee of vraag op het gebied van Welzijn & Zorg, neem dan gerust contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. U kunt mij bereiken op 06-13354365 of via bianca@welzijnbloemendaal.nl

 Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!