Veerkrachtig & verbindend!

Bus Welzijn Bloemendaal

De bus leent zich voor reizen in groepsverband (max. 8 personen). Hierbij kunt u denken aan uitstapjes, bezoek musea, etc. Maar individuele ritten zijn ook mogelijk met de bus. Sinds 2017 kunnen wij ook rolstoel gebonden personen vervoeren met onze bus. U kunt van de bus gebruik maken als u inwoner bent van de gemeente Bloemendaal en als het gaat om:

• gezamenlijk vervoer (vanaf twee personen) van hetzelfde adres naar eenzelfde bestemming

• u 55 jaar of ouder bent of u heeft een beperking

• je minderjarig bent (onder begeleiding van een volwassene)


Boodschappenservice
U kunt op vaste tijden met de bus van Welzijn Bloemendaal boodschappen doen bij een supermarkt in de gemeente Bloemendaal.

Bibliotheekvervoer
Om de drie weken kunt u op woensdagmiddag naar de bibliotheek in Bennebroek en op verzoek ook naar de bibliotheek in Heemstede worden gebracht. Om 13.30 uur wordt u opgehaald bij seniorencomplex De Voghelsanck, Teylingerweg 75 te Vogelenzang. U kunt zich tegen een gereduceerd tarief van 1 strip voor heen- én terugreis voor deze service aanmelden. Voor meer informatie of data kunt u bellen met Welzijn Bloemendaal, locatie Noord: 023-5250366.

Kosten
Betaling van de ritten gebeurt bij de chauffeurs via een speciale strippenkaart. Deze is verkrijgbaar op onze locaties. Het vervoer van Welzijn Bloemendaal heeft geen winstoogmerk en de prijzen zijn uitsluitend om de kosten te dekken.

Rit aanvragen
Wilt u een rit aanvragen? (tot twee werkdagen van tevoren bij voorkeur eerder) of wilt u meer informatie over onze vervoersdienst? Bel dan met telefoonnummer:

023-525 03 66 (locatie Noord)
023-584 53 00 (locatie Zuid)