Veerkrachtig & verbindend!

Bus Welzijn Bloemendaal

Protocol Corona maatregelen Busvervoer

In verband met corona kunnen wij niet meerdere mensen tegelijk vervoeren. We houden de richtlijnen van het RIVM aan. We rijden ritten naar de ziekenhuizen en huisartsen. Vanaf 11 mei mogen werknemers in contactberoepen zoals fysiotherapie, mondhygiëniste, pedicure en kappers hun werk weer uitoefenen. Dit houdt in dat we deze ritten ook met de bus kunnen rijden.

* Was vaak uw handen.

* Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

* Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.

* Schud geen handen.

* Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

* Blijf thuis als u verkoudheidsklachten hebt.

* We rijden maar één passagier of 2 passagiers uit één huishouden per rit.

* De passagier moet zelf in- en uit kunnen stappen, op de achterste bank plaatsnemen en zelf de gordel om doen.

* Na elke rit maakt de chauffeur de handgrepen, gordelklem, stuur en dergelijke schoon met desinfecterend middel en/of desinfecterende schoonmaakdoekjes.

* Wij bieden chauffeurs de mogelijkheid om handschoenen en/of mondkapje te dragen. Omdat de 1,5 meter regel toegepast wordt, is dit niet verplicht.

Indien er een passagier per rolstoel vervoerd moet worden, is het noodzakelijk dat er 1 extra passagier uit hetzelfde huishouden mee rijdt.

Kosten
Betaling van de ritten gebeurt bij de chauffeurs via een speciale strippenkaart. Deze is verkrijgbaar op onze locaties. Het vervoer van Welzijn Bloemendaal heeft geen winstoogmerk en de prijzen zijn uitsluitend om de kosten te dekken.

Rit aanvragen
Wilt u een rit aanvragen? (tot twee werkdagen van tevoren bij voorkeur eerder) of wilt u meer informatie over onze vervoersdienst? Bel dan met telefoonnummer:

023-525 03 66 (locatie Noord)
023-584 53 00 (locatie Zuid)