Veerkrachtig & verbindend!

Introductie

Samen met de inwoners, op basis van hun eigen kracht, wil Welzijn Bloemendaal een optimaal welzijn realiseren. Ieders wensen en behoeften staan daarbij centraal.

Voor jong en oud
Kinderen en jongeren kunnen hun talenten ontwikkelen en krijgen de gelegenheid elkaar te ontmoeten via de activiteiten van het jongerenwerk. Volwassenen en senioren kunnen ondersteuning krijgen om beperkingen in het dagelijks functioneren op te heffen. Ze blijven hierdoor meedoen in de samenleving.

Door het ouder worden of door een handicap kan de mobiliteit verminderen en kunnen contacten wegvallen. Juist dan is het fijn om een goed en onafhankelijk advies te krijgen van onze cliëntenondersteuners en ouderenadviseurs. Zij kunnen u helpen met het vinden van een oplossing en eventueel doorverwijzen naar andere instanties.

Activiteiten: sportief, boeiend en creatief
Ook kunt u bij ons terecht voor een gevarieerd programma met educatieve, culturele en sportieve activiteiten en voor vervoer van en naar huis. Heeft u hulp in uw huis of tuin nodig, word dan abonnee van WonenPlus!

Onze medewerkers hebben veel kennis in huis en een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners. Samen met een groot aantal vrijwilligers kunnen wij u op heel veel manieren van dienst zijn!

Sinds 2013 heeft Welzijn Bloemendaal de ANBI status. Lees hier verder wat dit inhoudt en hoe u schenkingen kunt doen.

We hebben een animatiefilmpje gemaakt waarin je goed kan zien wat wij allemaal aanbieden. Deze kan je hieronder bekijken.